Specifike për Meshkuj

Bioscalin – Energy Shampo forcuese për meshkuj

(0)
Original price was: 1,560 Lekë.Current price is: 1,092 Lekë.

Bioscalin – Energy vitamina për rënien e flokëve tek meshkujt

(0)
Original price was: 3,120 Lekë.Current price is: 2,184 Lekë.

Nuxe – Xhel hidratant për fytyrën për meshkuj

(0)
Original price was: 3,150 Lekë.Current price is: 2,520 Lekë.

Nuxe – Deodorant për meshkuj 24 orësh

(0)
Original price was: 1,500 Lekë.Current price is: 1,200 Lekë.

Nuxe – Men xhel dushi për trup dhe flokë

(0)
Original price was: 1,400 Lekë.Current price is: 1,120 Lekë.

Bioscalin – Energy Ampula për rënien e flokëve tek meshkujt

(0)
Original price was: 5,460 Lekë.Current price is: 3,822 Lekë.

Avene – Men balsam after-shave

(0)
Original price was: 2,400 Lekë.Current price is: 1,920 Lekë.

Vichy – Homme Clinical Control 96h Deodorant

(0)
Original price was: 1,830 Lekë.Current price is: 1,464 Lekë.

Avene – Man Shaving Foam

(0)
Original price was: 1,700 Lekë.Current price is: 1,360 Lekë.

Apivita – Tonic Shampoo for Men

(0)
Original price was: 1,850 Lekë.Current price is: 1,480 Lekë.

Vichy – Hydra Mag C Trajtim hidratues, kundër lodhjes për meshkuj

(0)
Original price was: 3,400 Lekë.Current price is: 2,720 Lekë.

Nuxe – Men Exclusively Him Set

(0)
Original price was: 4,200 Lekë.Current price is: 3,360 Lekë.

Nuxe – Multi-Purpose After-Shave Balm

(0)
Original price was: 3,000 Lekë.Current price is: 2,400 Lekë.

Apivita – Refreshing Fig Shower Gel With Essential Oils

(0)
Original price was: 1,300 Lekë.Current price is: 1,040 Lekë.

LART