Lëkurat e yndyrshme & aknet

Showing 1–16 of 130 results

La Roche Posay – Effaclar Gel

(11)
1,720 Lekë2,400 Lekë

La Roche Posay – Effaclar DUO+

(7)
2,270 Lekë 2,670 Lekë

La Roche Posay – Effaclar H, krem hidratues

(1)
2,788 Lekë 3,280 Lekë

Rilastil – Acnestil Xhel larës për fytyrën

(1)
1,935 Lekë 2,150 Lekë

Rilastil – Acnestil Mat krem hidratues, stabilizues i yndyrës

(7)
1,755 Lekë 1,950 Lekë

La Roche Posay – Effaclar Pastrues tonik dhe ngushtues i poreve

(7)
1,904 Lekë 2,240 Lekë

La Roche Posay – Effaclar H, krem larës

(6)
2,176 Lekë 2,560 Lekë

La Roche Posay – Effaclar Mat

(7)
2,516 Lekë 2,960 Lekë

Youth Lab – Blemish Dots

(3)
441 Lekë 490 Lekë

Rilastil – Acnestil krem për lëkura mikse dhe të yndyrshme

(2)
2,000 Lekë 2,230 Lekë

Avene – Cleanance Comedomed koncentrat kundër imperfeksioneve

(5)
2,240 Lekë 2,800 Lekë

LART

×