Trajtime speciale

Nuxe – Huile Prodigieuse, vaj i thatë multifunksional

(8)
2,000 Lekë3,120 Lekë
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Nuxe – Huile Prodigieuse OR

(13)
2,800 Lekë3,840 Lekë
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Dermedic – Capilarte Anti-Dandruff Shampoo

(1)
Original price was: 2,490 Lekë.Current price is: 1,743 Lekë.

Now – Vaj Kastori (Ricini)

(0)
Original price was: 1,770 Lekë.Current price is: 1,504.50 Lekë.
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Nuxe – Huile Prodigieuse Florale

(3)
2,000 Lekë3,120 Lekë
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Embryolisse – Lait Creme Concentre

(0)
1,040 Lekë2,080 Lekë
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Bioscalin – Capillary Activator

(1)
Original price was: 6,000 Lekë.Current price is: 4,200 Lekë.

Youth Lab – Shimmering Dry Oil

(1)
Original price was: 3,650 Lekë.Current price is: 2,920 Lekë.

Pharmaceris – H-Stimuforten Intensive Hair Growth Stimulating Treatment

(0)
Original price was: 3,292 Lekë.Current price is: 2,633.60 Lekë.

Bioscalin – TricoAGE 45+ampula kundër rënies së flokëve anti-age

(0)
Original price was: 5,460 Lekë.Current price is: 3,822 Lekë.

Pharmaceris – H-Stimupeel Peeling pastrues për rënien e flokëve dhe zbokthin

(0)
Original price was: 3,292 Lekë.Current price is: 2,633.60 Lekë.

Klorane – Keratin Caps

(0)
Original price was: 2,500 Lekë.Current price is: 2,000 Lekë.

Bioscalin – Signal Revolution Lotion

(0)
Original price was: 7,800 Lekë.Current price is: 5,460 Lekë.

LART