Shampo

Klorane – Shampo për rënien e flokëve me kininë

(13)
1,120 Lekë1,760 Lekë

Dermedic – Capilarte shampo kundër rënies së flokëve

(5)
Original price was: 2,490 Lekë.Current price is: 1,743 Lekë.

Bioscalin® – Physiogenina Shampo forcuese, revitalizuese për meshkuj dhe femra

(1)
Original price was: 1,560 Lekë.Current price is: 1,092 Lekë.

Klorane – Shampo e thatë sebo-rregulluese me hithër

(3)
Original price was: 1,750 Lekë.Current price is: 1,400 Lekë.

Dermedic – Capilarte Anti-Dandruff Shampoo

(1)
Original price was: 2,490 Lekë.Current price is: 1,743 Lekë.

Dermedic – Capilarte Hair Growth Stimulating Shampoo

(2)
Original price was: 2,490 Lekë.Current price is: 1,743 Lekë.

Klorane – Shampo për flokë të yndyrshëm me hithër

(1)
1,120 Lekë1,760 Lekë

Ducray – Anaphase Shampo për rënien e flokëve

(2)
Original price was: 2,400 Lekë.Current price is: 1,920 Lekë.

Ducray – Kelual DS Shampo kundër zbokthit

(0)
Original price was: 2,000 Lekë.Current price is: 1,600 Lekë.

Vichy – Dercos Energising Stimulating Shampoo

(4)
1,742.50 Lekë2,550 Lekë

Klorane – Shampo për lëkurën e kokës të irrituar

(2)
1,120 Lekë1,760 Lekë

LART