Rënia e flokëve

Klorane – Shampo për rënien e flokëve me kininë

(13)
1,120 Lekë1,760 Lekë

Dermedic – Capilarte shampo kundër rënies së flokëve

(5)
Original price was: 2,490 Lekë.Current price is: 1,743 Lekë.

Bioscalin® – Physiogenina Shampo forcuese, revitalizuese për meshkuj dhe femra

(1)
Original price was: 1,560 Lekë.Current price is: 1,092 Lekë.

Bioscalin – Nova-Genina

(1)
Original price was: 3,120 Lekë.Current price is: 2,184 Lekë.

Doppel Herz – Hair Intensive

(3)
Original price was: 1,300 Lekë.Current price is: 1,105 Lekë.

Phyto – Phytophanere

(3)
2,340 Lekë4,680 Lekë

Dermedic – Capilarte Hair Growth Stimulating Shampoo

(2)
Original price was: 2,490 Lekë.Current price is: 1,743 Lekë.

Ducray – Anaphase Shampo për rënien e flokëve

(2)
Original price was: 2,400 Lekë.Current price is: 1,920 Lekë.

Now – Vaj Kastori (Ricini)

(0)
Original price was: 1,770 Lekë.Current price is: 1,504.50 Lekë.

Klorane – Balsam përforcues për rënien e flokëve me kininë dhe vitaminë B

(3)
Original price was: 1,600 Lekë.Current price is: 1,280 Lekë.

Vichy – Dercos Energising Stimulating Shampoo

(4)
1,742.50 Lekë2,550 Lekë

Bioscalin – Physiogenina Maskë forcuese pas shampos

(3)
Original price was: 2,350 Lekë.Current price is: 1,645 Lekë.

Bioscalin – Capillary Activator

(1)
Original price was: 6,000 Lekë.Current price is: 4,200 Lekë.

ESI – Rigenforte Shampo forcuese për flokë

(3)
Original price was: 1,280 Lekë.Current price is: 1,088 Lekë.

Bioscalin – Physiogenina Balsam Forcues për meshkuj dhe femra

(2)
Original price was: 1,560 Lekë.Current price is: 1,092 Lekë.

LART