Maskë për flokë

Bioscalin – Physiogenina Maskë forcuese pas shampos

(3)
Original price was: 2,350 Lekë.Current price is: 1,645 Lekë.

Apivita – Express Beauty Hyaluronic Acid Moisturizing Hair Mask

(0)
Original price was: 350 Lekë.Current price is: 280 Lekë.

Apivita – Moisturizing Hair Mask

(0)
Original price was: 2,250 Lekë.Current price is: 1,800 Lekë.

Klorane – Maskë për flokë të thatë, të dëmtuar me mango

(1)
Original price was: 2,550 Lekë.Current price is: 2,040 Lekë.

Apivita – Express Beauty Orange Shine & Revitalizing Hair Mask Express Beauty

(0)
Original price was: 350 Lekë.Current price is: 280 Lekë.

Klorane – Maskë me Cupuaçu për flokë të thatë dhe të dëmtuar

(1)
Original price was: 2,550 Lekë.Current price is: 2,040 Lekë.

Apivita – Keratin Repair Hair Mask

(0)
Original price was: 2,400 Lekë.Current price is: 1,920 Lekë.

Phyto – Phytojoba xhel hidratues për flokë të thatë

(0)
Original price was: 3,000 Lekë.Current price is: 2,100 Lekë.

Phyto – Phytokératine Extreme Maskë riparuese për flokë të demtuar, të brishtë dhe të thatë

(0)
Original price was: 6,200 Lekë.Current price is: 4,340 Lekë.

Apivita – Color Protect Hair Mask

(0)
Original price was: 2,150 Lekë.Current price is: 1,720 Lekë.

Phyto – Phytovolume Maskë volumizuese

(1)
Original price was: 2,900 Lekë.Current price is: 2,030 Lekë.

Phyto – Phytodensia maskë volumizuese

(0)
Original price was: 5,600 Lekë.Current price is: 3,920 Lekë.

Phyto – PhytoColor Protecting Mask

(0)
Original price was: 2,800 Lekë.Current price is: 1,960 Lekë.

Bioscalin – TricoAGE 45+ Maskë forcuese anti-aging

(0)
Original price was: 2,350 Lekë.Current price is: 1,645 Lekë.

Phyto – Violet Mask

(0)
Original price was: 2,900 Lekë.Current price is: 2,030 Lekë.

LART