Balsam

Klorane – Balsam përforcues për rënien e flokëve me kininë dhe vitaminë B

(3)
Original price was: 1,600 Lekë.Current price is: 1,280 Lekë.

Bioscalin – Physiogenina Balsam Forcues për meshkuj dhe femra

(2)
Original price was: 1,560 Lekë.Current price is: 1,092 Lekë.

Klorane – Balsam me Cupuaçu për flokë të thatë dhe të dëmtuar

(4)
Original price was: 1,600 Lekë.Current price is: 1,280 Lekë.

Klorane – Balsam për flokë të thatë dhe të dëmtuar me mango

(0)
Original price was: 1,600 Lekë.Current price is: 1,280 Lekë.

Vichy – Dercos Densi-Solutions Regenerating Thickening balm

(0)
Original price was: 2,500 Lekë.Current price is: 2,125 Lekë.

Pharmaceris – H-Stimulinum Hair Growth Stimulating Conditioner

(0)
Original price was: 2,480 Lekë.Current price is: 1,984 Lekë.

Klorane – Balsam mbrojtës detoks me mente

(0)
Original price was: 1,600 Lekë.Current price is: 1,280 Lekë.

Klorane – Balsam për flokë bjond me kamomil

(0)
Original price was: 1,600 Lekë.Current price is: 1,280 Lekë.

Apivita – Keratin Repair Conditioner

(0)
Original price was: 1,850 Lekë.Current price is: 1,480 Lekë.

Apivita – Conditioner for Thinning Hair

(0)
Original price was: 1,750 Lekë.Current price is: 1,400 Lekë.

Apivita – Moisturizing Leave In Conditioner

(1)
Original price was: 1,950 Lekë.Current price is: 1,560 Lekë.

Ducray – Anaphase+ Strengthening Conditioner

(0)
Original price was: 2,100 Lekë.Current price is: 1,680 Lekë.

Klorane – Balsam me fibra lini për flokë me volum

(0)
Original price was: 1,600 Lekë.Current price is: 1,280 Lekë.

Klorane – Balsam për të gjithë tipet e flokëve me tërshërë

(0)
Original price was: 1,600 Lekë.Current price is: 1,280 Lekë.

Phyto – 7, Krem dite për flokë të thatë

(0)
Original price was: 2,120 Lekë.Current price is: 1,590 Lekë.

Klorane – Balsam me shegë, për flokë të lyer

(0)
Original price was: 1,600 Lekë.Current price is: 1,280 Lekë.

LART