Flokët

Klorane – Shampo për rënien e flokëve me kininë

(13)
1,120 Lekë1,760 Lekë

Phyto – Phytocolor

(2)
Original price was: 1,500 Lekë.Current price is: 1,125 Lekë.

Nuxe – Huile Prodigieuse, vaj i thatë multifunksional

(8)
1,875 Lekë2,925 Lekë

Dermedic – Capilarte shampo kundër rënies së flokëve

(5)
Original price was: 2,490 Lekë.Current price is: 1,743 Lekë.

Nuxe – Huile Prodigieuse OR

(13)
2,625 Lekë3,600 Lekë

Bioscalin® – Physiogenina Shampo forcuese, revitalizuese për meshkuj dhe femra

(1)
Original price was: 1,560 Lekë.Current price is: 1,092 Lekë.

Klorane – Shampo e thatë sebo-rregulluese me hithër

(3)
Original price was: 1,750 Lekë.Current price is: 1,400 Lekë.

Dermedic – Capilarte Anti-Dandruff Shampoo

(1)
Original price was: 2,490 Lekë.Current price is: 1,743 Lekë.

Bioscalin – Nova-Genina

(1)
Original price was: 3,120 Lekë.Current price is: 2,184 Lekë.

Doppel Herz – Hair Intensive

(3)
Original price was: 1,300 Lekë.Current price is: 1,105 Lekë.

Phyto – Phytophanere

(3)
2,340 Lekë4,680 Lekë

Dermedic – Capilarte Hair Growth Stimulating Shampoo

(2)
Original price was: 2,490 Lekë.Current price is: 1,743 Lekë.

Klorane – Shampo për flokë të yndyrshëm me hithër

(1)
1,120 Lekë1,760 Lekë

Ducray – Anaphase Shampo për rënien e flokëve

(2)
Original price was: 2,400 Lekë.Current price is: 1,920 Lekë.

LART