Duart & thonjtë

Bioderma – Atoderm Krem hidratues, riparues për duar

(1)
Original price was: 1,500 Lekë.Current price is: 1,200 Lekë.

Caudalie – Vinotherapist Hand & Nail Repairing Cream

(0)
Original price was: 1,750 Lekë.Current price is: 1,575 Lekë.

Jowae – Krem riparues për duar, mbrojtës për thonjtë

(0)
Original price was: 770 Lekë.Current price is: 539 Lekë.

Bionike – Onix Onails solucion kundër kafshimit të thonjve

(0)
Original price was: 1,250 Lekë.Current price is: 1,000 Lekë.

Skincode – Essentials krem hidratues për duart

(0)
Original price was: 1,820 Lekë.Current price is: 1,456 Lekë.

Apivita – Moisturizing Hand Cream with Light Texture

(0)
Original price was: 950 Lekë.Current price is: 760 Lekë.

Nuxe – Reve de Miel Hand and Nail Cream + Lip Moisturizing Stick

(0)
Original price was: 1,300 Lekë.Current price is: 1,040 Lekë.

Noreva – Kerapil Dermo-Regulating Care

(0)
Original price was: 2,500 Lekë.Current price is: 2,000 Lekë.

Jowae – Krem hidratues për duart dhe thonjtë

(0)
Original price was: 770 Lekë.Current price is: 539 Lekë.

Physalis – Hair and nails

(1)
Original price was: 2,800 Lekë.Current price is: 2,380 Lekë.

Bionike – Onails S43

(0)
Original price was: 1,300 Lekë.Current price is: 1,040 Lekë.

LART