Dermablend

Vichy Dermablend është linja ideale e make up për përdorim të përditshëm. E krijuar duke patur parasysh lëkurat hipoalergjike dhe sensitive, kjo linjë jep mbulim që zgjat gjatë gjithë ditës.

Linja përfshin 2 produkte:

  • Dermablend krem pudër për të gjithë llojet e lëkurave
  • Dermablend 3D krem pudër specifik për lëkura të yndyrshme

Vichy – Dermablend 3D krem pudër korrektuese (SPF 25)

(12)
Original price was: 3,700 Lekë.Current price is: 2,960 Lekë.

Vichy – Dermablend krem pudër korrektor

(1)
Original price was: 3,700 Lekë.Current price is: 2,960 Lekë.

LART