Thermal Water

Uji termal Uriage paketohet direkt në burim, pa konservantë, pa parfum, i mbrojtur nga ndotja, për të ruajtur të gjithë pasurinë natyrore dhe pastërtinë origjinale.

Uriage – Ujë Termal

(1)
1,000 Lekë1,432 Lekë

Uriage – Eau Thermale Night Water Mask

(0)
Original price was: 2,200 Lekë.Current price is: 1,760 Lekë.

Uriage – Eau Thermale Water Jelly

(0)
Original price was: 2,950 Lekë.Current price is: 2,360 Lekë.

Uriage – Eau Thermale Eye Contour Water Treatment

(0)
Original price was: 2,200 Lekë.Current price is: 1,760 Lekë.

Uriage – Eau Thermale Light Water Cream (SPF 20)

(0)
Original price was: 2,600 Lekë.Current price is: 2,080 Lekë.

Uriage – Eau Thermal Water Cream Tinted Compact (SPF 30)

(0)
Original price was: 2,900 Lekë.Current price is: 2,320 Lekë.

Uriage – Eau Thermal Rich Water Cream

(0)
Original price was: 3,100 Lekë.Current price is: 2,480 Lekë.

Uriage – Eau Thermale H.A. Booster Serum

(0)
Original price was: 4,200 Lekë.Current price is: 3,360 Lekë.

Uriage – Thermal Water Cleansing Micellar Foam

(0)
Original price was: 2,500 Lekë.Current price is: 2,000 Lekë.

Uriage – Eau Thermale Silky Body Lotion

(0)
Original price was: 3,200 Lekë.Current price is: 2,560 Lekë.

Uriage – Glow Up Water Essence

(0)
Original price was: 2,600 Lekë.Current price is: 2,080 Lekë.

LART