DS

Linja Uriage DS sjell trajtime me një veprim rregullues në rastet e skuqjes dhe skuamave.

Trajtimet e Uriage DS lejojnë që lëkura që i nënshtrohet acarimit, skuqjes dhe skuamave (fytyra, trupi dhe skalpi) të gjejnë rehati dhe mirëqenie.

Uriage – DS Hair Anti-Dandruff Treatment Shampoo

(0)
Original price was: 2,300 Lekë.Current price is: 1,840 Lekë.

Uriage – DS Hair Gentle Balancing Shampoo

(0)
Original price was: 1,650 Lekë.Current price is: 1,320 Lekë.

Uriage – DS Hair Kerato-Reducing Treatment Shampoo

(0)
Original price was: 2,050 Lekë.Current price is: 1,640 Lekë.

Uriage – DS Regulating Soothing Emulsion

(0)
Original price was: 1,900 Lekë.Current price is: 1,520 Lekë.

Uriage – DS Regulating Soothing Hair Lotion

(0)
Original price was: 2,500 Lekë.Current price is: 2,000 Lekë.

Uriage – DS Regulating Foaming Gel

(0)
Original price was: 1,850 Lekë.Current price is: 1,480 Lekë.

LART