Bariesun

Bariesun vjen me një sërë trajtimesh me inovacionin e fundit teknologjik për të ofruar siguri shumë të lartë mbrojtëse, tekstura shumë të këndshme dhe të përshtatshme për të gjitha llojet dhe nevojat e lëkurës.

Uriage – Bariésun Matifying Fluid (SPF 50+)

(0)
Original price was: 3,200 Lekë.Current price is: 2,080 Lekë.

Uriage – Bariésun Moisturizing Cream (SPF 50+)

(0)
Original price was: 3,200 Lekë.Current price is: 2,080 Lekë.

Uriage – Bariesun Anti-Brown Spot Fluid (SPF 50+)

(0)
Original price was: 3,200 Lekë.Current price is: 2,080 Lekë.

Uriage – Bariesun Self-Tanning Spray

(0)
Original price was: 3,000 Lekë.Current price is: 1,950 Lekë.

Uriage – Bariésun Tinted Cream (SPF 50+)

(1)
Original price was: 2,900 Lekë.Current price is: 1,885 Lekë.

Uriage – Bariésun Dry Oil (SPF 30)

(0)
Original price was: 3,600 Lekë.Current price is: 2,340 Lekë.

Uriage – Bariesun Moisturizing Kid Lotion (SPF 50+)

(0)
Original price was: 2,900 Lekë.Current price is: 1,885 Lekë.

Uriage – Bariesun After Sun Refreshing Mist

(0)
Original price was: 2,700 Lekë.Current price is: 1,755 Lekë.

Uriage – Bariesun Dry Mist (SPF 50)

(0)
Original price was: 3,000 Lekë.Current price is: 1,950 Lekë.

Uriage – Bariesun Moisturizing Kid Spray (SPF 50+)

(0)
Original price was: 3,500 Lekë.Current price is: 2,275 Lekë.

Uriage – Bariésun Mineral Cream (SPF 50+)

(0)
Original price was: 3,200 Lekë.Current price is: 2,080 Lekë.

Uriage – Bariesun After Sun Repair Balm

(0)
Original price was: 2,400 Lekë.Current price is: 1,560 Lekë.

Uriage – Bariésun – High Protection Moisturizing Cream (SPF 30)

(0)
Original price was: 2,750 Lekë.Current price is: 1,787.50 Lekë.

Uriage – Bariesun Invisible Stick (SPF 50+)

(0)
Original price was: 2,200 Lekë.Current price is: 1,430 Lekë.

Uriage – Bariesun Dry Mist (SPF 30)

(0)
Original price was: 2,600 Lekë.Current price is: 1,690 Lekë.

Uriage – Bariesun Mineral Stick (SPF 50+)

(1)
Original price was: 2,200 Lekë.Current price is: 1,430 Lekë.

LART