Bariederm

Trajtime izoluese dhe riparuese. Linja Bariederm është projektuar për t’iu përgjigjur problemeve specifike të lëkurës të tilla si çarjet dhe dëmtimet.

Uriage – Bariederm Cica Creme

(0)
Original price was: 2,290 Lekë.Current price is: 1,832 Lekë.

Uriage – Bariederm Cica Daily Gel Cream

(0)
Original price was: 3,400 Lekë.Current price is: 2,720 Lekë.

Uriage – Bariederm Cica-Huile

(0)
Original price was: 2,500 Lekë.Current price is: 2,000 Lekë.

Uriage – Bariederm Cica Spray

(0)
Original price was: 1,800 Lekë.Current price is: 1,440 Lekë.

Uriage – Bariederm Cica Creme (SPF 50+)

(0)
Original price was: 2,200 Lekë.Current price is: 1,760 Lekë.

Uriage – Bariderm Repairing Hand Cream

(0)
Original price was: 1,250 Lekë.Current price is: 1,000 Lekë.

Uriage – Bariéderm Ointment Fissures Cracks

(0)
Original price was: 1,950 Lekë.Current price is: 1,560 Lekë.

LART