Age Protect

Linja e parë e trajtimeve që vepron njëkohësisht duke korrigjuar shenjat e plakjes dhe duke mbrojtur lëkurën nga agresionet e përditshme: drita blu, rrezet UV, ndotja, stresi dhe lodhja.

Uriage – Age Lift Day Cream (SPF 30)

(1)
Original price was: 4,700 Lekë.Current price is: 3,760 Lekë.

Uriage – Age Lift Intensive Firming Smoothing Serum

(0)
Original price was: 4,900 Lekë.Current price is: 3,920 Lekë.

Uriage – Age Lift – Revitalizing Night Smoothing Cream

(0)
Original price was: 4,700 Lekë.Current price is: 3,760 Lekë.

Uriage – Age Absolu Redensifying Rosy Cream

(0)
Original price was: 5,500 Lekë.Current price is: 4,400 Lekë.

Uriage – Age Absolu Sleeping Mask

(0)
Original price was: 5,500 Lekë.Current price is: 4,400 Lekë.

Uriage – Age Lift Filler instant care

(0)
Original price was: 5,500 Lekë.Current price is: 4,400 Lekë.

LART