Sos Oil Control

Një linjë e fuqishme që targeton lëkurat me prodhim të tepërt sebumi (yndyre) për parandalimin dhe trajtimin e akneve. Skincode S.O.S. Oil Control ju ndihmon të arrini një lëkurë të pastër nga aknet dhe pa shkëlqim.

Skincode – SOS Oil Control Clarifying Wash

(7)
Original price was: 2,750 Lekë.Current price is: 2,200 Lekë.

Skincode – Maskë argjile e bardhë, rafinuese e poreve

(3)
Original price was: 4,580 Lekë.Current price is: 3,664 Lekë.

Skincode – SOS Oil Serum balancues për lëkura të yndyrshme

(2)
Original price was: 4,780 Lekë.Current price is: 3,824 Lekë.

Skincode – SOS Oil Control Mattifying Lotion

(2)
Original price was: 4,980 Lekë.Current price is: 3,984 Lekë.

LART