Exclusive

Linja Skincode Exclusive është një linjë e testuar klinikisht e bazuar në parimet anti-age qelizore që ofrojnë efekt të avancuar kundër rrudhave.

Teknologjia e avancuar e Skincode Exclusive ofron trajtime të përqendruara me lëndë aktive të fuqishme dhe tekstura të pasura.

Skincode – Cellular Extreme Moisture Mask

(1)
5,248 Lekë

LART