Alpine White

Alpine White është një linjë e specializuar në parandalimin dhe reduktimin e hiperpigmentimeve apo diskolorimeve të lëkurës. Kjo linjë njëtrajtëson lëkurën, e bën atë më të ndritshme dhe është ideal edhe për lëkura të ndjeshme.

Skincode – Alpine White Krem zbardhues për sytë

(2)
Original price was: 4,950 Lekë.Current price is: 3,960 Lekë.

Skincode – Alpine White Serum zbardhues

(4)
Original price was: 5,700 Lekë.Current price is: 4,560 Lekë.

Skincode – Alpine White Brightening protective shield SPF 50/PA+++

(2)
Original price was: 4,950 Lekë.Current price is: 3,960 Lekë.

Skincode – Alpine White Krem dite zbardhues (SPF 15)

(1)
Original price was: 5,750 Lekë.Current price is: 4,600 Lekë.

Skincode – Alpine White Brightening Hand Cream

(0)
Original price was: 2,780 Lekë.Current price is: 2,224 Lekë.

LART