SKIN1004

SKIN1004 është një firmë me produkte hipoalergjike dhe natyrale për kujdesin e lëkurës nga Korea. Përbërësi kryesor i të gjithë produkteve është Centella Asiatica, me origjinë nga natyra e paprekur e Madagaskarit, i cili konsiderohet një nga burimet më të mira në botë për këtë bimë.

LART