Phytokeratine

Phytokeratine, linjë riparuese dhe mbrojtëse për flokë të brishtë dhe të dëmtuar. Për ti rikthyer flokëve forcën dhe fleksibilitetin. Produkte të pasuruara me keratinë bimore.

Phyto – Phytokératine Extreme Maskë riparuese për flokë të demtuar, të brishtë dhe të thatë

(0)
Original price was: 6,200 Lekë.Current price is: 4,340 Lekë.

Phyto – Phytokeratine Extreme Cream

(0)
Original price was: 4,400 Lekë.Current price is: 3,080 Lekë.

LART