Phyto

Phyto është pionieri i kujdesit bimor ndaj flokëve. Qëllimi i produkteve Phyto është ruajtja dhe shfaqja e shëndetit maksimal të flokëve tuaj. Mbi 50 vjet inovacion në shëndetin e flokëve.

Origjina: Francë

Phyto – Phytocolor

(2)
Original price was: 1,500 Lekë.Current price is: 1,125 Lekë.

Phyto – Phytophanere

(3)
2,340 Lekë4,680 Lekë

Phyto – Phytocyane Woman Shampoo

(0)
Original price was: 1,570 Lekë.Current price is: 1,177.50 Lekë.

Phyto – Phytocedrat shampo pastruese për flokë me yndyrë

(0)
Original price was: 1,720 Lekë.Current price is: 1,290 Lekë.

Phyto – Phytocyane Progressiv, ampula kundër rënies progresive të flokëve tek femrat

(0)
Original price was: 6,450 Lekë.Current price is: 4,837.50 Lekë.

Phyto – Phytodensia shampo për flokë me volum

(0)
Original price was: 2,100 Lekë.Current price is: 1,575 Lekë.

Phyto – Phytopanama shampo sebo-rregulluese për përdorim të shpeshtë

(0)
Original price was: 1,830 Lekë.Current price is: 1,372.50 Lekë.

Phyto – Phytovolume shampo

(0)
Original price was: 1,570 Lekë.Current price is: 1,177.50 Lekë.

Phyto – Phytojoba xhel hidratues për flokë të thatë

(0)
Original price was: 3,000 Lekë.Current price is: 2,250 Lekë.

Phyto – Phytocolor Shampo mbrojtëse e ngjyrës

(0)
Original price was: 1,570 Lekë.Current price is: 1,177.50 Lekë.

Phyto – Phytosquam intense, për flokë me zbokth, faza e sulmit

(1)
Original price was: 2,110 Lekë.Current price is: 1,582.50 Lekë.

Phyto – Phytoprogenium shampo për përdorim të shpeshtë

(0)
Original price was: 1,520 Lekë.Current price is: 1,140 Lekë.

Phyto – 7, Krem dite për flokë të thatë

(0)
Original price was: 2,120 Lekë.Current price is: 1,590 Lekë.

Phyto – Phytovolume Spraj volumizues

(1)
Original price was: 2,900 Lekë.Current price is: 2,175 Lekë.

Phyto – Specific Kids Magic Detangling Spray

(0)
Original price was: 1,850 Lekë.Current price is: 1,387.50 Lekë.

Phyto – Phytokératine Extreme Maskë riparuese për flokë të demtuar, të brishtë dhe të thatë

(0)
Original price was: 6,200 Lekë.Current price is: 4,650 Lekë.

LART