Avent

Avent – Breast Pads

(1)
1,350 Lekë2,100 Lekë

Philps Avent – Biberon qetësues (gënjeshtar) 0-6m

(3)
Original price was: 1,135 Lekë.Current price is: 1,021.50 Lekë.

Avent – Kokë Biberoni Natyral

(0)
Original price was: 1,180 Lekë.Current price is: 1,062 Lekë.

Avent – Shishe qelqi natyrale për bebe 1m+ (240ml)

(0)
Original price was: 2,225 Lekë.Current price is: 2,002.50 Lekë.

Avent – Shishe me biberon natyral (1m+)

(0)
Original price was: 1,780 Lekë.Current price is: 1,602 Lekë.

Philps Avent – Biberon qetësues (gënjeshtar) 6-18m

(0)
Original price was: 1,330 Lekë.Current price is: 1,197 Lekë.

Avent – Breast Milk Storage Bags (0m+)

(1)
Original price was: 1,450 Lekë.Current price is: 1,305 Lekë.

Avent – Përgatitës ushqimi 4 në 1 për fëmijë

(1)
Original price was: 30,400 Lekë.Current price is: 27,360 Lekë.

Philips Avent – Termometër ambienti dhe banje

(0)
Original price was: 3,700 Lekë.Current price is: 3,330 Lekë.

Avent – Furçë larëse për shishe dhe biberon

(0)
Original price was: 1,300 Lekë.Current price is: 1,170 Lekë.

Avent – Sterilizues i avancuar 3 në 1

(1)
Original price was: 11,860 Lekë.Current price is: 10,674 Lekë.

Avent – Pompë elektrike gjiri

(0)
Original price was: 26,000 Lekë.Current price is: 23,400 Lekë.

Avent – Set për përkujdesjen ndaj bebeve

(1)
Original price was: 5,188 Lekë.Current price is: 4,669.20 Lekë.

Avent – Pompë manuale gjiri

(0)
Original price was: 7,500 Lekë.Current price is: 6,750 Lekë.

Avent – Nipple Shield

(0)
Original price was: 1,600 Lekë.Current price is: 1,440 Lekë.

Avent – Sterilizues me avull për mikrovalë

(0)
Original price was: 5,250 Lekë.Current price is: 4,725 Lekë.

LART