Pharmasept

Pharmasept – Mild Laundry Detergent

(2)
Original price was: 1,370 Lekë.Current price is: 1,096 Lekë.

Pharmasept – Detergjent për enët

(3)
Original price was: 650 Lekë.Current price is: 520 Lekë.

Pharmasept – Mild Bath

(3)
1,184 Lekë1,856 Lekë
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Pharmasept – Extra Calm Cream

(1)
Original price was: 1,240 Lekë.Current price is: 992 Lekë.

Pharmasept – Deodorant për fëmijë dhe adoleshentë roll-on

(1)
Original price was: 830 Lekë.Current price is: 664 Lekë.

Pharmasept – Bite Free Locion kundër mushkonjave

(1)
Original price was: 1,240 Lekë.Current price is: 868 Lekë.

Pharmasept – Kid Soft Hair Lotion

(1)
Original price was: 840 Lekë.Current price is: 672 Lekë.

Pharmasept – Peceta për pastrimin e syve dhe qepallave

(2)
Original price was: 970 Lekë.Current price is: 776 Lekë.

Pharmasept – Kids Soft Hair Shampoo

(0)
Original price was: 1,250 Lekë.Current price is: 1,000 Lekë.

Pharmasept – Bite Free Calming Gel

(0)
Original price was: 540 Lekë.Current price is: 378 Lekë.

Pharmasept – Soothing Cream

(1)
Original price was: 1,400 Lekë.Current price is: 1,120 Lekë.

Pharmasept – Vaj natyral për bebe

(1)
Original price was: 1,130 Lekë.Current price is: 904 Lekë.

Pharmasept – Hygienic Mild Deo Roll-on

(0)
Original price was: 950 Lekë.Current price is: 760 Lekë.

Pharmasept – Extra Sensitive Bath

(0)
Original price was: 1,260 Lekë.Current price is: 1,008 Lekë.

Pharmasept – Liquid Powder

(1)
Original price was: 1,520 Lekë.Current price is: 1,216 Lekë.

Pharmasept – Hydrating Milk

(0)
Original price was: 1,620 Lekë.Current price is: 1,296 Lekë.

LART