Nuxe Sun

Nuxe – Sun Melting Face Cream (SPF 50+)

(8)
Original price was: 2,900 Lekë.Current price is: 2,030 Lekë.

Nuxe – Vaj mbrojtës dhe hidratues për flokë

(1)
Original price was: 2,800 Lekë.Current price is: 1,960 Lekë.

Nuxe – Vaj nxirës për fytyrë dhe trup (SPF 30)

(4)
Original price was: 3,700 Lekë.Current price is: 2,590 Lekë.

Nuxe – Vaj nxirës për fytyrë dhe trup (SPF 10)

(2)
Original price was: 3,500 Lekë.Current price is: 2,450 Lekë.

Nuxe – Krem dielli (SPF 30)

(4)
Original price was: 2,800 Lekë.Current price is: 1,960 Lekë.

Nuxe – Qumësht freskues pas dielli për fytyrë dhe trup

(7)
Original price was: 2,600 Lekë.Current price is: 1,820 Lekë.

Nuxe – Sun Light Fluid High Protection (SPF 50)

(2)
Original price was: 3,000 Lekë.Current price is: 2,100 Lekë.

Nuxe – Qumesht i butë për fytyrë dhe trup spf 30 

(1)
Original price was: 3,500 Lekë.Current price is: 2,450 Lekë.

Nuxe – Melting Lotion High Protection (SPF 50)

(0)
Original price was: 3,600 Lekë.Current price is: 2,520 Lekë.

Nuxe – Vaj Nxirës për Fytyrë dhe Trup (SPF 50)

(0)
Original price was: 3,800 Lekë.Current price is: 2,660 Lekë.

Nuxe – Krem dielli (SPF 50+) + After Sun 50ml

(1)
Original price was: 2,900 Lekë.Current price is: 2,320 Lekë.

Nuxe – Sun Moisturizing Self Tanning Mousse

(0)
Original price was: 3,500 Lekë.Current price is: 2,800 Lekë.

Nuxe – Sun Melting Spray (SPF 50) + After Sun

(0)
Original price was: 3,700 Lekë.Current price is: 2,590 Lekë.

Nuxe – Sun Spray (SPF 30)

(0)
Original price was: 3,500 Lekë.Current price is: 2,450 Lekë.

LART