Nuxe

Nuxe – Huile Prodigieuse, vaj i thatë multifunksional

(8)
1,875 Lekë2,925 Lekë

Nuxe – Huile Prodigieuse OR

(13)
2,625 Lekë3,600 Lekë

Nuxe – Reve de miel Xhel larës për fytyrën

(7)
Original price was: 1,900 Lekë.Current price is: 1,425 Lekë.

Nuxe – Sun Melting Face Cream (SPF 50+)

(8)
Original price was: 2,900 Lekë.Current price is: 2,030 Lekë.

Nuxe – Reve de Miel Balsam për buzë të thara e të dëmtuara

(4)
Original price was: 1,800 Lekë.Current price is: 1,350 Lekë.

Nuxe – Huile Prodigieuse Florale

(3)
1,875 Lekë2,925 Lekë

Nuxe – Vaj mbrojtës dhe hidratues për flokë

(1)
Original price was: 2,800 Lekë.Current price is: 1,960 Lekë.

Nuxe – Vaj nxirës për fytyrë dhe trup (SPF 30)

(4)
Original price was: 3,700 Lekë.Current price is: 2,590 Lekë.

Nuxe – Vaj nxirës për fytyrë dhe trup (SPF 10)

(2)
Original price was: 3,500 Lekë.Current price is: 2,450 Lekë.

Nuxe – Stick hidratues dhe riparues për buzë të cara

(2)
Original price was: 1,000 Lekë.Current price is: 750 Lekë.

Nuxe – Krem dielli (SPF 30)

(4)
Original price was: 2,800 Lekë.Current price is: 1,960 Lekë.

Nuxe – Qumësht freskues pas dielli për fytyrë dhe trup

(7)
Original price was: 2,600 Lekë.Current price is: 1,820 Lekë.

Nuxe – Reve de Miel Xhel larës për fytyrën dhe trupin

(1)
Original price was: 2,900 Lekë.Current price is: 2,175 Lekë.

Nuxe – Reve de Miel Nourishing Body Scrub

(0)
Original price was: 3,200 Lekë.Current price is: 2,400 Lekë.

Nuxe – Balsam-vaj me mjaltë për trupin

(1)
Original price was: 3,300 Lekë.Current price is: 2,475 Lekë.

LART