Noreva

Noreva Laboratories sjellin një larmi produktesh dermo-kozmetike, të përshtatura për të gjitha llojet e lëkurave dhe duke iu përgjigjur nevojave të mjekëve, dermatologëve dhe farmacistëve.

Inovacionet Noreva i shërbejnë lëkurës tuaj për më shumë se 20 vjet, për të propozuar përkujdesje efikase dhe tolerante, duke sjellë zgjidhje të përshtatshme dhe të sigurta për problemet e lëkurës suaj.

Noreva – Bergasol Expert krem me ngjyrë (SPF 50+)

(2)
Original price was: 3,000 Lekë.Current price is: 2,400 Lekë.

Noreva – Exfoliac Gentle Foaming Gel

(1)
Original price was: 2,200 Lekë.Current price is: 1,760 Lekë.
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Noreva – Exfoliac fluid matifikues mbrojtës ndaj diellit (SPF 50+)

(0)
Original price was: 3,000 Lekë.Current price is: 2,400 Lekë.

Noreva – Zeniac Xhel larës pa sapun për lëkura të yndyrshme

(1)
Original price was: 1,800 Lekë.Current price is: 1,440 Lekë.

Noreva – Xerodiane AP+ Balsam ushqyes dhe riparues

(0)
Original price was: 3,200 Lekë.Current price is: 2,560 Lekë.

Noreva – Exfoliac Global 6 Intensive Global Care

(1)
Original price was: 2,700 Lekë.Current price is: 2,160 Lekë.

Norveva – Zeniac Roll Activ Anti-Imperfections Care

(0)
Original price was: 1,800 Lekë.Current price is: 1,260 Lekë.

Noreva – Exfoliac Purifying Scrub

(1)
Original price was: 1,700 Lekë.Current price is: 1,360 Lekë.

Noreva – Actipur 3in1 përkujdesje korrektuese kundër imperfeksioneve

(0)
Original price was: 2,400 Lekë.Current price is: 1,920 Lekë.

Noreva – Cicadiane Krem Riparues dhe Fotombrojtës (SPF 50+)

(0)
Original price was: 3,000 Lekë.Current price is: 2,400 Lekë.

Noreva – Bergasol Expert Fluid Cream Invisible Finish (SPF 50+)

(0)
Original price was: 2,900 Lekë.Current price is: 2,320 Lekë.

Noreva – Actipur Xhel pastrues purifikues

(0)
Original price was: 1,500 Lekë.Current price is: 1,200 Lekë.

Noreva – Xerodiane AP+ Cleansing Oil

(0)
Original price was: 3,000 Lekë.Current price is: 2,400 Lekë.

Noreva – Psoriane shampo për përdorim të përditshëm

(0)
Original price was: 2,500 Lekë.Current price is: 2,000 Lekë.

Noreva – Exfoliac Intensiv Foaming Gel

(0)
Original price was: 2,300 Lekë.Current price is: 1,840 Lekë.

Noreva – Sebodiane DS Shampo kundër zbokthit të yndyrshëm

(0)
Original price was: 2,500 Lekë.Current price is: 2,000 Lekë.

LART