Natursutten

Produktet Natursutten janë ekologjike, të krijuara me gomë natyrale të pastër nga pema Hevea brasiliensis. Të çertifikuara sipas rregullave Europiane mbi sigurinë, shëndetin dhe mjedisin (EN 1400)

Dizenjuar në Danimarkë dhe prodhuar në Itali.

Natursutten – Biberon gënjeshtar Butterfly Ortho

(0)
Original price was: 1,250 Lekë.Current price is: 1,000 Lekë.

Natursutten – Biberon gënjeshtar i rrumbullakët

(0)
Original price was: 1,250 Lekë.Current price is: 1,000 Lekë.

Natursutten – Biberon gënjeshtar Original Ortho

(0)
Original price was: 1,250 Lekë.Current price is: 1,000 Lekë.

Natursutten – Biberon gënjeshtar Butterfly Rounded

(0)
Original price was: 1,250 Lekë.Current price is: 1,000 Lekë.

LART