Supra Radiance

Lufton plakjen e lëkurës duke nxitur eleminimin e dermo-toksinave dhe duke riaktivizuar qelizat. Efekt i testuar dermatologjikisht.

Ideale për moshat: 30+

Përfshin:

  • Kremin e ditës për lëkura normale - mikse
  • Xhel-Kremin e ditës për lëkura normale - të thata
  • Kremin e natës
  • Serumin për sy
  • Maskën rigjeneruese

LART