Effaclar

La Roche Posay – Effaclar Gel

(31)
1,816 Lekë2,616 Lekë

La Roche Posay – Effaclar DUO+M

(18)
Original price was: 2,950 Lekë.Current price is: 2,360 Lekë.

La Roche Posay – Effaclar Micro-peeling Purifying Gel

(13)
1,912 Lekë2,680 Lekë

La Roche Posay – Effaclar H, krem hidratues

(4)
Original price was: 3,350 Lekë.Current price is: 2,680 Lekë.

La Roche Posay – Effaclar Mat

(13)
Original price was: 3,100 Lekë.Current price is: 2,480 Lekë.

La Roche Posay – Effaclar Pastrues tonik dhe ngushtues i poreve

(11)
Original price was: 2,500 Lekë.Current price is: 2,000 Lekë.

La Roche Posay – Effaclar H, krem larës

(8)
Original price was: 2,700 Lekë.Current price is: 2,160 Lekë.

La Roche Posay – Effaclar Serum

(5)
Original price was: 5,500 Lekë.Current price is: 4,400 Lekë.

La Roche Posay – Effaclar Duo SPF 30

(0)
Original price was: 2,960 Lekë.Current price is: 2,368 Lekë.

La Roche Posay – Effaclar Duo+ Unifiant

(1)
Original price was: 2,960 Lekë.Current price is: 2,368 Lekë.

La Roche Posay – Effaclar A.I.

(4)
Original price was: 2,460 Lekë.Current price is: 1,968 Lekë.

La Roche Posay – Effaclar Ujë Micelar

(0)
Original price was: 2,560 Lekë.Current price is: 2,048 Lekë.

LART