Eye Zone

Korff – Eye Zone trajtim për rrathët e zinj dhe qeskat në konturin e syve

(0)
Original price was: 6,300 Lekë.Current price is: 5,040 Lekë.

Korff – Eye Zone Lifting and brightening eye contour

(0)
Original price was: 7,700 Lekë.Current price is: 6,160 Lekë.

Korff – Eye Zone Anti-Wrinkle & Moisturizing Eye Contour

(0)
Original price was: 9,100 Lekë.Current price is: 7,280 Lekë.

LART