Tërshërë

Qumështi i tërshërës është i njohur për përmbajtjen e tij të lartë në sheqerna, lipide dhe vitamina, i vërtetuar klinikisht për qetësimin dhe mbrojtjen e flokëve dhe ekuilibrin natyror të skalpit.

LART