Mango

Bërthama e mangos është e njohur për përmbajtjen e saj të lartë të acidit yndyror dhe polisakarideve. E treguar shkencërisht acidet yndyrore dhe polisakaridet që kane vetitë ushqyese, mbrojtëse dhe riparuese për fibrat e flokëve.

Klorane – Balsam për flokë të thatë dhe të dëmtuar me mango

(0)
Original price was: 1,600 Lekë.Current price is: 1,280 Lekë.

Klorane – Maskë për flokë të thatë, të dëmtuar me mango

(1)
Original price was: 2,550 Lekë.Current price is: 2,040 Lekë.

LART