Kininë

Klorane – Shampo për rënien e flokëve me kininë

(13)
1,120 Lekë1,760 Lekë

Klorane – Balsam përforcues për rënien e flokëve me kininë dhe vitaminë B

(3)
Original price was: 1,600 Lekë.Current price is: 1,280 Lekë.

Klorane – Serum Antichute Quinine

(2)
Original price was: 5,100 Lekë.Current price is: 4,080 Lekë.

LART