Hithër

Klorane – Shampo e thatë sebo-rregulluese me hithër

(3)
Original price was: 1,750 Lekë.Current price is: 1,400 Lekë.

Klorane – Shampo për flokë të yndyrshëm me hithër

(1)
1,120 Lekë1,760 Lekë

Klorane – Maskë-shampo 2 në 1 me hithër dhe argjilë

(0)
Original price was: 2,600 Lekë.Current price is: 2,080 Lekë.

LART