Cupuaçu

Klorane – Shampo me Cupuaçu për flokë të thatë dhe të dëmtuar

(1)
1,120 Lekë1,760 Lekë
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Klorane – Balsam me Cupuaçu për flokë të thatë dhe të dëmtuar

(4)
Original price was: 1,600 Lekë.Current price is: 1,280 Lekë.

Klorane – Maskë me Cupuaçu për flokë të thatë dhe të dëmtuar

(1)
Original price was: 2,550 Lekë.Current price is: 2,040 Lekë.

Klorane – Fig Leaf Cream Soap

(0)
Original price was: 550 Lekë.Current price is: 440 Lekë.

Klorane – Body Cupuaçu Rich Oil

(0)
Original price was: 3,400 Lekë.Current price is: 2,720 Lekë.

LART