Klorane

Laboratorët Klorane ofrojnë për më shumë se 45 vjet një gamë të gjerë të produkteve pastruese dhe kujdesit për të gjithë familjen, të krijuara nga bimë të zgjedhura në mënyrë rigoroze për efikasitetin e tyre.

Origjina: Francë

Klorane – Shampo për rënien e flokëve me kininë

(13)
1,120 Lekë1,760 Lekë

Klorane – Shampo e thatë sebo-rregulluese me hithër

(3)
Original price was: 1,750 Lekë.Current price is: 1,400 Lekë.

Klorane – Shampo për flokë të yndyrshëm me hithër

(1)
1,120 Lekë1,760 Lekë

Klorane – Balsam përforcues për rënien e flokëve me kininë dhe vitaminë B

(3)
Original price was: 1,600 Lekë.Current price is: 1,280 Lekë.

Klorane – Shampo e thatë detoks me mente

(2)
640 Lekë1,440 Lekë

Klorane – Shampo e thatë me qumësht tërshëre

(3)
640 Lekë1,400 Lekë

Klorane – Deodorant spray me ekstrakte të Altheas (efikasitet 24h)

(4)
Original price was: 1,500 Lekë.Current price is: 1,200 Lekë.

Klorane – Shampo për lëkurën e kokës të irrituar

(2)
1,120 Lekë1,760 Lekë

Klorane – Shampo e thatë me tërshëre për flokë të errët

(1)
Original price was: 1,800 Lekë.Current price is: 1,440 Lekë.

Klorane – Petit Junior shampo për flokët dhe trupin (3 vjeç+)

(0)
Original price was: 1,900 Lekë.Current price is: 1,480 Lekë.

Klorane – Balsam me Cupuaçu për flokë të thatë dhe të dëmtuar

(4)
Original price was: 1,600 Lekë.Current price is: 1,280 Lekë.

LART