Jowae

Jowae – Maskë purifikuese me argjilë

(1)
Original price was: 1,680 Lekë.Current price is: 1,176 Lekë.

Jowae – Krem hidratues për lëkura normale-mikse

(2)
Original price was: 1,940 Lekë.Current price is: 1,358 Lekë.

Jowae – Krem riparues për duar, mbrojtës për thonjtë

(0)
Original price was: 770 Lekë.Current price is: 539 Lekë.

Jowae – Micellar Foaming Cleanser

(0)
Original price was: 1,630 Lekë.Current price is: 1,141 Lekë.

Jowae – Ujë micelar pastrues dhe demakjazhues

(0)
Original price was: 1,680 Lekë.Current price is: 1,176 Lekë.

Jowae – Clarifying Mineral Mask

(0)
Original price was: 2,070 Lekë.Current price is: 1,449 Lekë.

Jowae – Vitamin-Rich Energizing Moisturizing Gel

(0)
Original price was: 2,360 Lekë.Current price is: 1,652 Lekë.

Jowae – Locion astrigjent, purifikues për lëkura të yndyrshme

(0)
Original price was: 1,570 Lekë.Current price is: 1,099 Lekë.

Jowae – Krem hidratues për duart dhe thonjtë

(0)
Original price was: 770 Lekë.Current price is: 539 Lekë.

Jowae – Qumësht pastrues demakjazhues për lëkura normale në të thata

(0)
Original price was: 1,550 Lekë.Current price is: 1,085 Lekë.

Jowae – Vaj i thatë ushqyes për flokë dhe trup

(0)
Original price was: 2,070 Lekë.Current price is: 1,449 Lekë.

Jowae – Krem hidratues me ngjyrë

(0)
Original price was: 3,250 Lekë.Current price is: 2,275 Lekë.
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

LART