iHealth

iHealth Labs – Merr në kontroll shëndetit tënd

Monitorim në mënyrë të zgjuar i presionit të gjakut, peshës, nivelit të sheqerit në gjak etj.

Qëllimi i pajisjeve iHealth është ti japë të gjithëve mundësinë të monitorojnë dhe kontrollojnë në mënyrë aktive shëndetin.

Produkte inovative, të lehta në përdorim që mund të merren kudo me vete dhe të sinkronizuara automatikisht online në mënyrë që ju të shikoni parametrat e shëndetit tuaj kudo dhe kurdo.

Monitoroni dhe ndani të dhënat me të afërmit tuaj apo me profesionistët e kujdesit shëndetësor (mjekë apo farmacistë).

iHealth – Termometër pa kontakt

(0)
Original price was: 9,000 Lekë.Current price is: 8,100 Lekë.

iHealth – Start NEb

(0)
Original price was: 6,000 Lekë.Current price is: 5,400 Lekë.

iHealth – Fit smart body composition scale

(0)
Original price was: 11,500 Lekë.Current price is: 10,350 Lekë.

iHealth – Wave, gjurmues aktiviteti, gjumi dhe noti

(0)
Original price was: 8,500 Lekë.Current price is: 7,650 Lekë.

LART