Pouch

Holle – Blue Bird Pure frutash me dardhë, mollë, boronicë dhe tërshërë (6m+)

(0)
Original price was: 250 Lekë.Current price is: 237.50 Lekë.

Holle – Banana Lama Pure frutash banane, mollë, mango dhe kajsi (6m+)

(0)
Original price was: 250 Lekë.Current price is: 237.50 Lekë.

Holle – Zebra Beet Pure frutash me mollë, banane dhe rrepë (6m+)

(1)
Original price was: 250 Lekë.Current price is: 237.50 Lekë.

Holle – Pear Pony Pure frutash dardhë, pjeshkë, manaferra dhe tërshërë (8m+)

(0)
Original price was: 250 Lekë.Current price is: 237.50 Lekë.

Holle – Tropic Tiger Pure frutash mollë, mango dhe frut pasioni (8m+)

(0)
Original price was: 250 Lekë.Current price is: 237.50 Lekë.

Holle – Power Parrot Pure frutash dardhë, mollë, dhe spinaq (6m+)

(0)
Original price was: 250 Lekë.Current price is: 237.50 Lekë.

Holle – Dino Date Pure frutash mollë, boronicë dhe hurma arabie (6m+)

(0)
Original price was: 250 Lekë.Current price is: 237.50 Lekë.

Holle – Fennel Frog Pure frutash me dardhë, mollë dhe finok (6m+)

(1)
Original price was: 250 Lekë.Current price is: 237.50 Lekë.

Holle – Panda Peach Pure frutash pjeshkë, kajsi, banane dhe tërshërë (8m+)

(0)
Original price was: 250 Lekë.Current price is: 237.50 Lekë.

Holle – Carrot Cat Pure frutash karrotë, mango, banane dhe dardhë (6m+)

(0)
Original price was: 250 Lekë.Current price is: 237.50 Lekë.

Holle – Berry Puppy Pure frutash mollë, pjeshkë dhe fruta pylli (8m+)

(0)
Original price was: 250 Lekë.Current price is: 237.50 Lekë.

Holle – Veggie Bunny Pure me karrotë, patate të ëmbël dhe bizele (6m+)

(0)
Original price was: 250 Lekë.Current price is: 237.50 Lekë.

Holle – Croco Coco Pure frutash me mollë, mango dhe kokos (8m+)

(1)
Original price was: 250 Lekë.Current price is: 237.50 Lekë.

Holle – Fruity Fox (8m+)

(0)
Original price was: 250 Lekë.Current price is: 237.50 Lekë.

Holle – Apple Ant Pure frutash mollë, banane dhe dardhë (6m+)

(0)
Original price was: 250 Lekë.Current price is: 237.50 Lekë.

Holle – Mango Monkey (8m+)

(0)
Original price was: 250 Lekë.Current price is: 237.50 Lekë.

LART