Kavanozë

Holle – Pure me karrota, patate dhe mish viçi (4m+)

(0)
Original price was: 350 Lekë.Current price is: 333 Lekë.

Holle – Pure me kungull dhe mish pule (4m+)

(0)
Original price was: 350 Lekë.Current price is: 332.50 Lekë.

Holle – Pure me mollë dhe boronicë (4m+)

(0)
Original price was: 300 Lekë.Current price is: 285 Lekë.

Holle – Spaghetti Bolognese (8m+)

(0)
Original price was: 250 Lekë.Current price is: 237.50 Lekë.

Holle – Pure miks perimesh (6m+)

(0)
Original price was: 300 Lekë.Current price is: 285 Lekë.

Holle – Pure me brokoli dhe oriz (4m+)

(0)
Original price was: 300 Lekë.Current price is: 285 Lekë.

Holle – Pure me mish pule (4m+)

(0)
Original price was: 350 Lekë.Current price is: 332.50 Lekë.

Holle – Pure me mish viçi (4m+)

(0)
Original price was: 350 Lekë.Current price is: 332.50 Lekë.

Holle – Pure me mollë 100% (4m+)

(0)
Original price was: 200 Lekë.Current price is: 190 Lekë.

Holle – Pure me spinaq dhe patate (4m+)

(0)
Original price was: 300 Lekë.Current price is: 285 Lekë.

Holle – Pure me mollë, banane dhe kajsi (6m+)

(0)
Original price was: 300 Lekë.Current price is: 285 Lekë.

Holle – Pure miks perimesh dhe oriz (8m+)

(0)
Original price was: 250 Lekë.Current price is: 237.50 Lekë.

Holle – Pure me mollë dhe fruta pylli (8m+)

(0)
Original price was: 250 Lekë.Current price is: 237.50 Lekë.

Holle – Pure me patate, kungull dhe kungull të njomë (6m+)

(0)
Original price was: 300 Lekë.Current price is: 285 Lekë.

Holle – Pure me kungull dhe oriz (4m+)

(0)
Original price was: 300 Lekë.Current price is: 285 Lekë.

Holle – Pure me mollë dhe kumbull (6m+)

(0)
Original price was: 300 Lekë.Current price is: 285 Lekë.

LART