Kryefaqja/Holle

Holle - Ushqim organik për bebe

Që prej vitit 1933 Holle prodhon ushqime në fermat biodinamike Demeter. Pa pesticide, pa kimikate, pa OMGJ. Dedikur ushqyerjes së shëndetshme të fëmijëve me ushqime të përpunuara me kujdes për të ruajtur të gjitha vlerat ushqyese aq të nevojshme për rritjen e fëmijëve.

Me një gamë të plotë produktesh për nevojat e bebit tuaj përfshin: qumësht (lope dhe dhie), kombinime të ndryshme drithërash lehtësisht të përgatishme, kavanoza dhe pouch me pure të gatshme.

Origjina: Zvicër

Filtro Produktet Të shfaqura 1 - 12 nga 55 rezultate
PËRZGJIDH SIPAS ÇMIMIT
KATEGORITË
FIRMA
LINJA
Zgjidhni linjën pasi të keni zgjedhur firmën
MOSHA
RRADHIT SIPAS
Filtro Produktet Të shfaqura 1 - 12 nga 55 rezultate
PËRZGJIDH SIPAS ÇMIMIT
KATEGORITË
FIRMA
MOSHA
RRADHIT SIPAS
 • Shto në Shportë Detaje
 • Shto në Shportë Detaje
 • Shto në Shportë Detaje
 • Shto në Shportë Detaje
 • Shto në Shportë Detaje
 • Shto në Shportë Detaje
 • Shto në Shportë Detaje
 • Shto në Shportë Detaje
 • Shto në Shportë Detaje
 • Shto në Shportë Detaje
 • Shto në Shportë Detaje
 • Shto në Shportë Detaje