Holland & Barrett

Holland & Barrett është një kompani e specializuar mbi shtesat ushqimore natyrale. Me origjinë nga Mbretëria e Bashkuar dhe me mbi 150 vite eksperiencë në prodhimin e këtyre produkteve. Holland & Barrett është një nga prodhuesit kryesorë në botë të suplementeve ushqimore, produkteve natyrale të bukurisë dhe ushqimeve të shëndetshme.

Holland & Barret – Calcium + Magnesium, Zinc & Vitamin D

(0)
Original price was: 990 Lekë.Current price is: 891 Lekë.

Holland & Barrett – Kids Multivit Omega 3

(0)
Original price was: 1,500 Lekë.Current price is: 1,350 Lekë.

Holland & Barrett – Kids Omega 3 with A,D,E & C

(0)
Original price was: 1,900 Lekë.Current price is: 1,710 Lekë.

Holland & Barrett Vitamin D3 4000IU

(0)
Original price was: 3,100 Lekë.Current price is: 2,790 Lekë.

Holland & Barrett – Kids Vitamin D 400 IU (3 vjeç+)

(0)
Original price was: 990 Lekë.Current price is: 891 Lekë.

Holland& Barrett – Triple Omega 3-6-9

(0)
Original price was: 5,600 Lekë.Current price is: 5,040 Lekë.

Holland & Barrett – ABC-Z 50+ Multivits & Minerals

(0)
Original price was: 1,690 Lekë.Current price is: 1,521 Lekë.

Holland & Barrett Folic Acid 400mg

(0)
Original price was: 790 Lekë.Current price is: 711 Lekë.

Holland & Barrett – Cinnamon

(0)
Original price was: 1,900 Lekë.Current price is: 1,710 Lekë.

Holland & Barret – Collagen 3000 Mg Vitamin C Beauty

(0)
Original price was: 5,800 Lekë.Current price is: 5,220 Lekë.

Holland & Barrett – Multi Action Joint Support

(0)
Original price was: 3,500 Lekë.Current price is: 3,150 Lekë.

Holland & Barrett – Menopause Mood Relief

(0)
Original price was: 3,200 Lekë.Current price is: 2,880 Lekë.

Holland & Barrett – Vitamin C & Zinc

(0)
Original price was: 990 Lekë.Current price is: 891 Lekë.
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Holland & Barrett – Liquid Collagen Marine

(0)
Original price was: 4,500 Lekë.Current price is: 4,050 Lekë.

Holland & Barret – Bromelain 1500 Mg

(0)
Original price was: 1,790 Lekë.Current price is: 1,611 Lekë.

Holland & Barrett – MSM 750mg

(0)
Original price was: 1,700 Lekë.Current price is: 1,530 Lekë.

LART