HiPPiS

Hipp – HiPPiS Banane, Dardhë dhe Mango (4m+)

(0)
Original price was: 200 Lekë.Current price is: 180 Lekë.

Hipp- HiPPis Kivi, dardhë dhe banane (6m+)

(0)
Original price was: 200 Lekë.Current price is: 180 Lekë.

Hipp – HiPPiS mollë, dardhë, banane(4m+)

(0)
Original price was: 200 Lekë.Current price is: 180 Lekë.

Hipp – HiPPiS fruta pylli, mollë dhe pjeshkë(4m+)

(0)
Original price was: 200 Lekë.Current price is: 180 Lekë.

Hipp – HiPPiSrrush I zi, kumbull dhe dardhë (6m+)

(0)
Original price was: 200 Lekë.Current price is: 180 Lekë.

Hipp – HiPPis Mirabelle in Apple Peach (6m+)

(0)
Original price was: 200 Lekë.Current price is: 180 Lekë.

LART