Hipp

Hipp – Ujë për bebe (0m+)

(0)
Original price was: 290 Lekë.Current price is: 261 Lekë.

Hipp – Çaj për stimulim gjiri

(8)
Original price was: 700 Lekë.Current price is: 630 Lekë.

Hipp – Muhalebi 5 drithëra dhe kumbull (6m+)

(0)
Original price was: 800 Lekë.Current price is: 720 Lekë.

Hipp – Muhalebi nate me drithëra, qumësht dhe mollë (4m+)

(0)
Original price was: 800 Lekë.Current price is: 720 Lekë.

Hipp – Qumësht organik 2 (6-12m)

(0)
Original price was: 1,250 Lekë.Current price is: 1,125 Lekë.

HiPP – Pure kajsi dhe banane (4m+)

(0)
Original price was: 250 Lekë.Current price is: 225 Lekë.

Hipp – Muhalebi Orizi (4m+)

(1)
Original price was: 650 Lekë.Current price is: 585 Lekë.

Hipp – Qumësht organik 3 (12m+)

(0)
Original price was: 2,000 Lekë.Current price is: 1,800 Lekë.

Hipp – Çaj finoku (0m+)

(1)
Original price was: 550 Lekë.Current price is: 495 Lekë.

Hipp – Muhalebi me Fruta Pylli (6m+)

(0)
Original price was: 800 Lekë.Current price is: 720 Lekë.

HiPP – Pure miks frutash (4m+)

(0)
Original price was: 200 Lekë.Current price is: 180 Lekë.

Hipp – Muhalebi Drithërash me Kungull dhe Karota (6m+)

(1)
Original price was: 650 Lekë.Current price is: 585 Lekë.

Hipp – HiPPiS Banane, Dardhë dhe Mango (4m+)

(0)
Original price was: 200 Lekë.Current price is: 180 Lekë.

Hipp – Pure me mollë & karrotë (4m+)

(0)
Original price was: 230 Lekë.Current price is: 207 Lekë.

HiPP – Pure me perime miks (4+)

(0)
Original price was: 230 Lekë.Current price is: 207 Lekë.

LART