Embryolisse

Bukuria duhet të jetë gjithmonë e thjeshtë!

Specialist i përkujdesjeve shumë-funksionale që nga viti 1950, Embryolisse zhvillon formula minimaliste me performancë të lartë për bukuri natyrale, të thjeshtë dhe më të përgjegjshme.

Rekomanduar nga farmacistët dhe vërtetuar nga make-up artistët.

Origjina: Francë

Embryolisse – Eau de Beaute Rosamelis

(0)
Original price was: 1,700 Lekë.Current price is: 1,360 Lekë.

Embryolisse – Lait Creme Sensitive

(0)
Original price was: 2,800 Lekë.Current price is: 2,240 Lekë.

Embryolisse – Radiant Eye Stick

(0)
Original price was: 2,200 Lekë.Current price is: 1,760 Lekë.

Embryolisse – Hydra Creme Energisante

(0)
Original price was: 2,300 Lekë.Current price is: 1,840 Lekë.

Embryolisse – Eyelash and Eyebrow Booster Treatment

(0)
Original price was: 2,600 Lekë.Current price is: 2,080 Lekë.

Embryolisse – Complexion Correcting Care CC Cream (SPF 20)

(0)
Original price was: 2,700 Lekë.Current price is: 2,160 Lekë.

Embryolisse – Lait Creme Multi-Protection (SPF 20)

(0)
Original price was: 2,200 Lekë.Current price is: 1,760 Lekë.

Embryolisse – Concealer Correcting Care

(0)
Original price was: 2,200 Lekë.Current price is: 1,760 Lekë.

Embryolisse – Radiant Complexion Cream (Rose Glow)

(0)
Original price was: 2,500 Lekë.Current price is: 2,000 Lekë.

Embryolisse – Radiant Complexion Gel-Cream (Apricot Glow)

(0)
Original price was: 2,500 Lekë.Current price is: 2,000 Lekë.

Embryolisse – Exfoliating Milk Powder

(0)
Original price was: 2,200 Lekë.Current price is: 1,760 Lekë.

Embryolisse – Micellar Lotion

(0)
Original price was: 1,300 Lekë.Current price is: 1,040 Lekë.

Embryolisse – Hydra Serum

(0)
Original price was: 2,900 Lekë.Current price is: 2,320 Lekë.

LART