Ducray

Ducray – Anaphase Shampo për rënien e flokëve

(2)
Original price was: 2,400 Lekë.Current price is: 1,920 Lekë.

Ducray – Kelual DS Shampo kundër zbokthit

(0)
Original price was: 2,000 Lekë.Current price is: 1,600 Lekë.

Ducray – Hidrosis roll-on antitranspirant

(0)
Original price was: 1,700 Lekë.Current price is: 1,360 Lekë.

Ducray – Anacaps Expert

(1)
Original price was: 4,100 Lekë.Current price is: 3,280 Lekë.

Ducray – Squanorm Shampo për zbokth të thatë

(0)
Original price was: 2,000 Lekë.Current price is: 1,600 Lekë.

Ducray – Squanorm Shampo për zbokth të yndyrshëm

(0)
Original price was: 2,000 Lekë.Current price is: 1,600 Lekë.

Ducray – Sabal Shampo për flokë të yndyrshëm (sebo-rregullatore)

(0)
Original price was: 1,900 Lekë.Current price is: 1,520 Lekë.

Ducray – Elution Shampo gjatë ose mbas trajtimit të zbokthit

(0)
Original price was: 2,200 Lekë.Current price is: 1,760 Lekë.

Ducray – Hidrosis krem anti-transpirant për duar dhe këmbë

(0)
Original price was: 1,800 Lekë.Current price is: 1,440 Lekë.

Ducray – Melascreen Krem për mbrojtje ndaj diellit për lëkura normale mikse (SPF 50+)

(1)
Original price was: 2,700 Lekë.Current price is: 2,160 Lekë.

Ducray – Anaphase+ Strengthening Conditioner

(0)
Original price was: 2,100 Lekë.Current price is: 1,680 Lekë.

Ducray – Kertyol P.S.O koncentrat për trajtim lokal

(0)
Original price was: 2,300 Lekë.Current price is: 1,840 Lekë.

Ducray – Shampo Kertyol P.S.O.

(0)
Original price was: 2,100 Lekë.Current price is: 1,680 Lekë.

Ducray – Shampo Extra Doux për përdorim të përditshëm

(0)
Original price was: 2,100 Lekë.Current price is: 1,680 Lekë.

Ducray – Creastim Reactiv Hair Loss Anti-Hair Loss Lotion

(1)
Original price was: 6,200 Lekë.Current price is: 4,960 Lekë.

Ducray – Kertyol P.S.O Xhel pastrues shumë i pasur

(1)
Original price was: 2,600 Lekë.Current price is: 2,080 Lekë.

LART