CeraVe

Zhvilluar në Shtetet e Bashkuara nga dermatologë dhe prodhuar në Francë, CeraVe propozon një sërë përkujdesesh efektive për të gjitha llojet e lëkurës dhe për të gjithë familjen! E veçanta e Cerave? Formulat e produkteve përmbajnë 3 ceramide esenciale të ngjashme me ato të vetë lëkurës dhe sistemi i patentuar MVE për çlirim gradual të përbërësve në lëkurë.

CeraVe – Foaming Cleanser (Normal To Oily Skin)

(2)
1,480 Lekë2,592 Lekë
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

CeraVe – Moisturizing Cream

(1)
960 Lekë2,592 Lekë
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

CeraVe – Hydrating Cleanser (Normal to Dry Skin)

(3)
1,240 Lekë2,320 Lekë
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

CeraVe – Moisturizing Lotion

(0)
1,612 Lekë2,800 Lekë
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

CeraVe – Blemish Control Face Cleanser

(0)
Original price was: 2,150 Lekë.Current price is: 1,720 Lekë.

CeraVe – Resurfacing Retinol Serum

(1)
Original price was: 2,950 Lekë.Current price is: 2,360 Lekë.

CeraVe – Hydrating Cream-to-Foam Cleanser (Normal to dry skin)

(0)
Original price was: 2,300 Lekë.Current price is: 1,840 Lekë.
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

CeraVe – SA Smoothing Cream

(0)
1,720 Lekë2,480 Lekë
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

CeraVe – PM Facial Moisturising Lotion

(0)
Original price was: 2,270 Lekë.Current price is: 1,816 Lekë.

CeraVe – Eye Repair Cream

(1)
Original price was: 2,150 Lekë.Current price is: 1,720 Lekë.

CeraVe – Blemish Control Gel

(0)
Original price was: 2,150 Lekë.Current price is: 1,720 Lekë.

CeraVe – CeraVe SA Renewing Foot Cream

(0)
Original price was: 1,660 Lekë.Current price is: 1,328 Lekë.

CeraVe – Reparative Hand Cream

(0)
1,040 Lekë1,520 Lekë
Zgjidh opsionet This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

CeraVe – Hydrating Micellar Water

(0)
Original price was: 1,930 Lekë.Current price is: 1,544 Lekë.

LART