Resveratrol Lift

Caudalie Resveratrol [Lift] : për një efekt lifting natyral dhe të dukshëm. Për lëkura me rrudha, shenja të mimikës dhe lëkura që kanë humbur elasticitetin. Patenta Caudalie Resveratrol [Lift] bashkon Reveratrolin nga rrushi dhe mikro acideve hialuronike për një rezultat të trefishtë, tendosës, anti-rrudhë dhe konturues.

Caudalie – Resveratrol Lift Firming Night Cream

(0)
Original price was: 6,250 Lekë.Current price is: 5,625 Lekë.

Caudalie – Resveratrol Lift Firming Eye Gel-Cream

(1)
Original price was: 5,520 Lekë.Current price is: 4,968 Lekë.

Caudalie – Resveratrol Lift Lightweight Firming Cashmere Cream

(0)
Original price was: 5,900 Lekë.Current price is: 5,310 Lekë.

LART