TricoAGE 45+

Bioscalin është firmë lider në Itali për rënien e flokëve, prej më shumë se 25 vitesh. Me disa patenta për përbërës dhe teknologji këto produkte prodhohen nga laboretoret kërkimorë Giuliani.

Për mirëqenien dhe shëndetin e flokëve Bioscalin vjen me disa linja:

Bioscalin – TricoAGE 45+ Shampo forcuese anti-aging

(0)
Original price was: 1,560 Lekë.Current price is: 1,092 Lekë.

Bioscalin – TricoAGE 45+ampula kundër rënies së flokëve anti-age

(0)
Original price was: 5,460 Lekë.Current price is: 3,822 Lekë.

Bioscalin – TricoAGE 45+ vitamina

(1)
Original price was: 3,120 Lekë.Current price is: 2,184 Lekë.

Bioscalin – TricoAGE 45+ Balsam Anti-aging

(0)
Original price was: 1,870 Lekë.Current price is: 1,309 Lekë.

Bioscalin – TricoAGE 45+ Maskë forcuese anti-aging

(0)
Original price was: 2,350 Lekë.Current price is: 1,645 Lekë.

LART