Signal Revolution

Bioscalin është firmë lider në Itali për rënien e flokëve, prej më shumë se 25 vitesh. Me disa patenta për përbërës dhe teknologji këto produkte prodhohen nga laboretoret kërkimorë Giuliani.

Për mirëqenien dhe shëndetin e flokëve Bioscalin vjen me disa linja:

Bioscalin – Signal Revolution Shampo

(0)
Original price was: 2,500 Lekë.Current price is: 1,750 Lekë.

Bioscalin – Signal Revolution Lotion

(0)
Original price was: 7,800 Lekë.Current price is: 5,460 Lekë.

LART